Till slut skedde det – jag sade upp Glossybox. Växlade in mina Glossydots till en gratis box och sade sedan tack och adjö.

Istället har jag bytt till Lookfantastics månadsbox. 160 spänn och betydligt mer intressanta varumärken i innehållet. Glosskbox kör med alldeles för mycket okänt strunt och det som är känt är typ ACO och Dove – jag gillar dem båda men de känns varken särskilt lyxiga eller svåråtkomliga. När jag försökt googla en del produkter som kommit i Glossyboxen hittar jag aldrig några länkar av värde eller några omnämnanden öht, som inte har med Glossyboxen att göra (de finns ju i fler länder). En majoritet produkter från Glossyboxen, rouget från Makeup Store och några till undantaget, har mest bara blivit liggande. Plus det här otyget att skicka med kokosvatten och andra drycker! Framförallt det har varit droppen som fått min vitamindrycksbägare att rinna över.

Lookfantastic kör varumärken som t ex Eve Lom, REN, Ole Henriksen, Bliss och Nuxe i sina boxar. Sällan fullstorlekar så klart, men påfallande ofta travel sizes etc av produkter man läst om och är sugen på att testa, istället för nåt okänt tyskt hittepåserum i full size.

Ser nu mycket fram mot deras januaribox. Samtidigt som jag tecknade en tremånaders provprenumeration så beställde jag även ett litet giftset som var på rea och innehöll två produkter från REN som jag länge velat prova.

Flash rinse 1 minute facial och Glycolactic radiance-masken. 116 kronor för två stycken 20 ml-tuber, överkomligt pris när jag kollar ml-priset på de ordinarie produkterna och bra om man bara vill se om just den här mirakelgrejen är något för det egna fejset.